AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolunda altın zincir görmek

Kahve falında kolunda altın zincir görmek

Kahve falında kolunda altın zincir görmek atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine delalettir.

Kahve falında kolunda altın zincir gördüyseniz:

  • Arkadaşlık ilişkileriniz veya sosyal çevreniz hayatınızda sizi destekleyen öğeler.

Kahve falında kolunda altın zincir görmek kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koluna altın zincir takmak geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, yol yordam öğretileceğine işaret eder.

Kahve falında kol zinciri görmek çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, bol kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altın zincir bulmak önemli bir makama terfi alacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulur.

Kahve falında başkasının boynunda altın zincir görmek hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzun altın zincir görmek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına inanılır.

Kahve falında boynunda altın zincir görmek hasta olanlar için şifa bulmaya, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına yorulur.

Kahve falında altın zincir kolye bulmak eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, kazancını çoğaltacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir