AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın zincir görmek

Kahve falında altın zincir görmek

Kahve falında altın zincir görmek şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, sevgi ve barış ortamının kurulacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına, mutlu olacağına ve güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın zincir gördüyseniz:

  • Sevgi temalı ilişkilerinizde ya da iş hayatınızda yeni başlangıçlar söz konusu olabilir.

Kahve falında başkasının boynunda altın zincir görmek uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine delalet eder.

Kahve falında altın zincir kolye bulmak insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında altın zincir görmek hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında boynunda altın zincir görmek gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, sağlık sorunlarının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın kolye zinciri görmek aydınlık bir yola çıkılacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında altın zincir bulmak dönmeyen şansın artık döneceğine, borçlarının hafifleyeceğine yorulur.

Kahve falında altın zinciri görmek bir sebeple falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında uzun altın zincir görmek daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir