AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun zincir görmek

Kahve falında uzun zincir görmek

Kahve falında uzun zincir görmek karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, işlerini hafifleteceğine, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına işaret eder.

Kahve falında uzun zincir gördüyseniz:

  • Karlı zannettiğiniz şeylere para yatırmak için hemen harakete geçmeniz hatalı olur, insanlar size hiç hesapta olmayan kolaylıklar yapabilirler.

Kahve falında uzun altın zincir görmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uzun zincir görmek tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, para sıkıntısının olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın zincir görmek sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine işarettir.

Kahve falında ayağından zincirlenmek çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, gönlünün ferahlayacağına yorulur.

Kahve falında zincirli kapı görmek dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına işaret eder.

Kahve falında boynunda gümüş zincir görmek yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına yorulur.

Kahve falında zincirleme trafik kazası görmek bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kapı zinciri görmek rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir