AnaSayfa / Genel / Kahve falında zincir kırmak

Kahve falında zincir kırmak

Kahve falında zincir kırmak elindeki malların gideceğine, ferahlığa çıkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, amacına nail olacağına, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, iyileşeceğine, toparlanacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında zincir kırmak gördüyseniz:

  • Yapılacak ciddi konuşmalar ev giderleri konusunda planlamaya yardım edebilir.

Kahve falında zincir kırmak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, yeni bir yola gireceğine alamet eder.

Kahve falında zincirli köpek görmek ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kolye zinciri görmek beklentilerin hızla gerçek olacağına, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına alamet eder.

Kahve falında altın zincir kolye görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına işaret eder.

Kahve falında araba zinciri görmek istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya işaret etmektedir.

Kahve falında altın zincir taktığını görmek kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına alamet eder.

Kahve falında kol zinciri görmek zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında altın zincir kolye bulmak kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir