AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağır taş kaldırmak

Kahve falında ağır taş kaldırmak

Kahve falında ağır taş kaldırmak ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, büyük miktarda kazanç sağlayacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine işarettir.

Kahve falında ağır taş kaldırmak gördüyseniz:

  • Zamanla ilgili problemlere neden olabilecek evrak işlerinizi dikkatle ele almalısınız.

Kahve falında ağır taş kaldırmak birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına delalet eder.

Kahve falında ağır hastanın iyileştiğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında ağır hasta olduğunu görmek kişinin afiyette kalacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına yorulur.

Kahve falında ağır çuval taşımak gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına inanılır.

Kahve falında ağır çanta taşımak mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında annesini ağır hasta görmek adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağır hareket etmek yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağır vasıta görmek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir