AnaSayfa / Genel / Kahve falında zigon sehpa görmek

Kahve falında zigon sehpa görmek

Kahve falında zigon sehpa görmek işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, ferah bir eve geçileceğine inanılır.

Kahve falında zigon sehpa gördüyseniz:

  • Fiziksel anlamda kendinizi korumalısınız, bazı zorlanmalar sözlerinizi yerine getirmenizi zorlaştırabilir.

Kahve falında zigon sehpa görmek belli bir kazanç elde edileceğine, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni sehpa görmek kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına inanılır.

Kahve falında televizyon sehpası görmek yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sehpa kırmak kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına işaret eder.

Kahve falında tahta sehpa görmek hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sehpa örtüsü görmek çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, hayırlı olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sehpaya oturmak dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sehpa görmek özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, her şeyin yenileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir