AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni sehpa görmek

Kahve falında yeni sehpa görmek

Kahve falında yeni sehpa görmek işlerin büyük kazanç getireceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni sehpa gördüyseniz:

  • Projelerinizi harekete geçirmek için heyecan duyuyorsunuz.

Kahve falında yeni sehpa görmek küçük ise kazancınızın daha az olacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine alamet eder.

Kahve falında cam sehpa görmek güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına inanılır.

Kahve falında televizyon sehpası görmek dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında sehpa yapmak uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırık sehpa görmek sorunlu bir döneme gireceğine, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük sehpa görmek çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına rivayet eder.

Kahve falında sehpa görmek dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Kahve falında orta sehpa görmek kasasının ağırlaşacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir