AnaSayfa / Genel / Kahve falında sehpa örtüsü görmek

Kahve falında sehpa örtüsü görmek

Kahve falında sehpa örtüsü görmek umutlarının söneceğine, bazı kişilerin kalbini kıracağına, onlara doyasıya sarılacağına, aile içinde huzurunun yerinde olacağına, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, yorgun ve gergin günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sehpa örtüsü gördüyseniz:

  • Tecrübelerinizin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında sehpa örtüsü görmek iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına yorulur.

Kahve falında sehpa kırmak ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına delalettir.

Kahve falında sehpaya oturmak amacına nail olacağına, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeni sehpa görmek yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, evlat sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz sehpa görmek zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında sehpa yapmak asla dert yüzü görmeyeceğine, bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına delalettir.

Kahve falında zigon sehpa görmek kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, maddi çıkmazların biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ahşap sehpa görmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir