AnaSayfa / Genel / Kahve falında sehpa kırmak

Kahve falında sehpa kırmak

Kahve falında sehpa kırmak işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, kendi çok iyi hissedeceğine, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına inanılır.

Kahve falında sehpa kırmak gördüyseniz:

  • Sizi aşağı çeken, ruhen yoran veya engelleyen kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında sehpa kırmak huzur içinde yatacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ahşap sehpa görmek hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük sehpa görmek aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kırık sehpa görmek aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine tabir olunur.

Kahve falında sehpaya oturmak karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına yorulur.

Kahve falında tahta sehpa görmek sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına işaret eder.

Kahve falında sehpa yapmak yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına rivayet eder.

Kahve falında sehpa görmek hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir