AnaSayfa / Genel / Kahve falında televizyon sehpası görmek

Kahve falında televizyon sehpası görmek

Kahve falında televizyon sehpası görmek herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, anne baba duası alınacağına, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında televizyon sehpası gördüyseniz:

  • Ekip çalışmaları, ortaklık gerektiren işler, iş birlikleri veya ilişkiler eskisinden daha hızlı akmaya başlıyor.

Kahve falında televizyon sehpası görmek önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine, sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük sehpa görmek ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine alamet eder.

Kahve falında tahta sehpa görmek inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye yorulur.

Kahve falında orta sehpa görmek herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, hoş olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kırık sehpa görmek başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, mal veya dünyalığına gelecek zarara delalettir.

Kahve falında sehpa görmek aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, süzüleceğine, ağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz sehpa görmek insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zigon sehpa görmek anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, sağlığın bozulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir