AnaSayfa / Genel / Kahve falında sehpaya oturmak

Kahve falında sehpaya oturmak

Kahve falında sehpaya oturmak ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, çok zor günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında sehpaya oturmak gördüyseniz:

  • Yapmak istedikleriniz konusunda spesifik olmanız gerekiyor.

Kahve falında sehpaya oturmak maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sehpa kırmak hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında zigon sehpa görmek hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, kötülüklere gözünü kapatmaya delalettir.

Kahve falında televizyon sehpası görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında sehpa görmek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük sehpa görmek uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz sehpa görmek maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, amacına ulaşmayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında ahşap sehpa görmek çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir