AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta sehpa görmek

Kahve falında tahta sehpa görmek

Kahve falında tahta sehpa görmek gün sayacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, manevi bir rahatlama yaşanacağına, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, haksızlıklara uğrayan fal sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında tahta sehpa gördüyseniz:

  • Bekarsanız karşı cins ilişkileriyle ilgili ciddi bir olay meydana gelebilir.

Kahve falında tahta sehpa görmek fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük sehpa görmek hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına yorulur.

Kahve falında ahşap sehpa görmek daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zigon sehpa görmek ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında sehpa kırmak sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına delalettir.

Kahve falında sehpa örtüsü görmek keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sehpa görmek sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına, stresin ve üzüntülerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cam sehpa görmek aynı zamanda da korunup kollanacağına, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir