AnaSayfa / Genel / Kahve falında zifte düşmek

Kahve falında zifte düşmek

Kahve falında zifte düşmek bazı kimselere haksızlık edeceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında zifte düşmek gördüyseniz:

  • Her konunun çözülmesini istiyorsanız iş bölümü yapmanız veya işleri basitleştirmeniz gerekiyor.

Kahve falında zifte düşmek kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında zift temizlemek insanlar arasında barışın sağlanacağına, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına delalettir.

Kahve falında zifte batmak geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında zift dökmek her zaman hakkına sahip çıkacağına, kalp kırmaya rivayet eder.

Kahve falında ziftli asfalt görmek bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında asfalt zifti görmek bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına alamet eder.

Kahve falında ziftli yolda yürümek yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zifte bulanmak falı kapatan kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir