AnaSayfa / Genel / Kahve falında zift temizlemek

Kahve falında zift temizlemek

Kahve falında zift temizlemek becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, parasız ve ekmeksiz kalacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, afiyete ereceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında zift temizlemek gördüyseniz:

  • Kontrol etmek veya yönetmek istediğiniz bazı kişiler veya iş birlikleri varsa, gereken zayıf noktayı yakalamak üzeresiniz.

Kahve falında zift temizlemek çevresinin kalabalıklaşacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zift dökmek hayırlı kişilerle tanışılacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında ziftli yol görmek işlerin rayından çıkacağına, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zift yağdığını görmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zift aktığını görmek sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zift kusmak aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, hayırlı günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ziftli asfalt görmek bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine rivayet eder.

Kahve falında zifte bulanmak borçlarınızın canınızı sıkacağına, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir