AnaSayfa / Genel / Kahve falında zifte batmak

Kahve falında zifte batmak

Kahve falında zifte batmak kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, kolaylıklara kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında zifte batmak gördüyseniz:

  • Mesela işvereniniz, yöneticiniz, babanız ya da kadınsanız eşini, öğrenciyseniz öğretmeninizle kavga edebilirsiniz.

Kahve falında zifte batmak sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine delalet eder.

Kahve falında zift dökmek mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, borçlarını ödemeyi başaracağına alamet eder.

Kahve falında zift görmek zora girmiş bir işin düze çıkacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında zift yağdığını görmek sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına yorulur.

Kahve falında zift kusmak hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah zift görmek yanlış yollardan döneceğine, üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına alamet eder.

Kahve falında asfalt zifti görmek şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına işarettir.

Kahve falında ziftli asfalt görmek maddi imkanlarının çoğalacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir