AnaSayfa / Genel / Kahve falında zift dökmek

Kahve falında zift dökmek

Kahve falında zift dökmek uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, kendisi için isabetli adımlar atacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında zift dökmek gördüyseniz:

  • Sizi engellemek amacıyla uydurulmuş haberler almanız ya da maksatlı dedikodular dinlemeniz olasıdır.

Kahve falında zift dökmek sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına işarettir.

Kahve falında zift görmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında zift yol görmek kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, geleceğinin de çok parlak olacağına rivayet eder.

Kahve falında zifte basmak işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zift yemek bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine delalettir.

Kahve falında ziftli yol görmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında zift yağdığını görmek aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ziftli asfalt görmek neşeli zamanların yaşanacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir