AnaSayfa / Genel / Kahve falında ziftli asfalt görmek

Kahve falında ziftli asfalt görmek

Kahve falında ziftli asfalt görmek yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, işinde başarılı olacağına, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ziftli asfalt gördüyseniz:

  • Taşınmak, yaşadığınız yeri güzelleştirmek veya kendinizde yapacağınız değişiklikler maddi hedeflerinize ulaşmanıza da yardım edebilir.

Kahve falında ziftli asfalt görmek önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine delalettir.

Kahve falında asfalt zifti görmek hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında zifte bulanmak alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında zift yemek kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, iş öğreneceğine tabir olunur.

Kahve falında zifte basmak aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah zift görmek yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında zift yağdığını görmek kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında zifte düşmek karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, sevindirici haberler alınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir