AnaSayfa / Genel / Kahve falında ziftli yolda yürümek

Kahve falında ziftli yolda yürümek

Kahve falında ziftli yolda yürümek rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına delalet eder.

Kahve falında ziftli yolda yürümek gördüyseniz:

  • Olayları kişiselleştirmemelisiniz.

Kahve falında ziftli yolda yürümek tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, falı kapatan kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine delalet eder.

Kahve falında zift kusmak işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına yorulmaktadır.

Kahve falında zift yemek geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında zifte batmak işinde başarılı olacağına, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zifte basmak yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ziftli yol görmek bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında zifte bulanmak sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, maneviyata yöneleceğine tabir olunur.

Kahve falında zift yağdığını görmek güzel bir geleceğin yaklaşmasına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir