AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah zift görmek

Kahve falında siyah zift görmek

Kahve falında siyah zift görmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, insanları sakinleştireceğine, sorunlarının günden güne azalacağına, başarısızlıklara düşeceğine, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine işarettir.

Kahve falında siyah zift gördüyseniz:

  • Belirsizlikler veya kararsızlıklar söz konusuysa karar vermek zorunda hissetmemelisiniz.

Kahve falında siyah zift görmek atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zifte bulanmak bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında zift yağdığını görmek ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine inanılır.

Kahve falında zift aktığını görmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına delalet eder.

Kahve falında ziftli yol görmek gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, parasının ve malının eksik kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ziftli asfalt görmek Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına inanılır.

Kahve falında zift temizlemek üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine inanılır.

Kahve falında zifte düşmek sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir