AnaSayfa / Genel / Kahve falında zift görmek

Kahve falında zift görmek

Kahve falında zift görmek işlerin de hafifleyeceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, sorunlarının sürekli artacağına, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zift gördüyseniz:

  • Kararlılık gösteriyorsunuz.

Kahve falında zift yol görmek arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zift yağdığını görmek çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zift görmek varlık içinde yaşayacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah zift görmek atılan adımların ferahlığa çıkacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında zift yemek çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asfalt zifti görmek büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına tabir olunur.

Kahve falında zift kusmak işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ziftli yol görmek hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir