AnaSayfa / Genel / Kahve falında ziftli yol görmek

Kahve falında ziftli yol görmek

Kahve falında ziftli yol görmek sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında ziftli yol gördüyseniz:

  • Ama, kurdukları mantıktaki yanlışı görecek olan sizsiniz.

Kahve falında zift yol görmek hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, inancının eksileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ziftli yol görmek kısa süre içinde engelleneceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine delalettir.

Kahve falında asfalt zifti görmek ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında zift temizlemek attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında zift görmek hayırlı bir yuva kuracağına, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine delalet eder.

Kahve falında ziftli asfalt görmek hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, sinirlerinin yıpranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zift kusmak iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zifte basmak işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına, huzurunun eski haline döneceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir