AnaSayfa / Genel / Kahve falında zift kusmak

Kahve falında zift kusmak

Kahve falında zift kusmak büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, kötü halinden eser kalmayacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zift kusmak gördüyseniz:

  • Poziyonunuzu, imajınızı veya statünüzü değiştiren bir ilişki, ortaklık veya iş birlindeki bir değişiklik içinde aldatıcı etkileir barındırmasına rağmen ilerlemeniz için ihtiyaç dahilinde olabilir.

Kahve falında zift kusmak yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine işaret eder.

Kahve falında ziftli yolda yürümek böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, huzursuz bir ortamdan çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zift içmek sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında zifte batmak çocuklar gibi şen olacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine inanılır.

Kahve falında ziftli asfalt görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah zift görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında zifte düşmek girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, hastalığının düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında zift aktığını görmek ailenin büyüyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir