AnaSayfa / Genel / Kahve falında zift içmek

Kahve falında zift içmek

Kahve falında zift içmek sıkıntılarının zamanla geçeceğine, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında zift içmek gördüyseniz:

  • Bazı plan veya projeleriniz konusunda ısrarcı olmanız sonunda direnci kırmanızı sağlayabilir.

Kahve falında zift içmek yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, can sıkıntısının sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında zift kusmak bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, onurlu bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında zift aktığını görmek zengin olunacak bir işe girileceğine, hainlik yapacağına yorulur.

Kahve falında zifte düşmek ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına yorulur.

Kahve falında ziftli asfalt görmek yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına işaret eder.

Kahve falında zift yağdığını görmek daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında zift dökmek ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında zift yol görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir