AnaSayfa / Genel / Kahve falında zeytinyağlı pırasa görmek

Kahve falında zeytinyağlı pırasa görmek

Kahve falında zeytinyağlı pırasa görmek hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, her zaman kötülük için çalışacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına, günahkar olacağı işlere gireceğine, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında zeytinyağlı pırasa gördüyseniz:

  • Kapalı kapılar ardında konuşulanları merak edebilir, bazı konuları araştırabilir veya analiz edebilirsiniz.

Kahve falında zeytinyağlı pırasa görmek eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına inanılır.

Kahve falında pırasa toplamak sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil pırasa görmek ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pırasa ekmek aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye delalet etmektedir.

Kahve falında pırasa topladığını görmek daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pırasa ayıklamak yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, büyük bir ikilemde kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pırasa yıkamak karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, kötü ve zor günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pırasa kesmek malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir