AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil pırasa görmek

Kahve falında yeşil pırasa görmek

Kahve falında yeşil pırasa görmek imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, psikolojik olarak düzeleceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına delalettir.

Kahve falında yeşil pırasa gördüyseniz:

  • Alışılmadık alışkanlıklar geliştirebilirsiniz.

Kahve falında yeşil pırasa görmek düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında çiğ pırasa yemek sevilip sayılacağına, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pırasa yemeği pişirmek olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına delalet eder.

Kahve falında pırasa ayıklamak çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, fal sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pırasa görmek üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pırasa yıkamak kimseyle konuşmayacağına, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bahçeden pırasa toplamak bazı kimselere haksızlık edeceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına inanılır.

Kahve falında pişmiş pırasa yemek dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir