AnaSayfa / Genel / Kahve falında pırasa yıkamak

Kahve falında pırasa yıkamak

Kahve falında pırasa yıkamak hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına delalettir.

Kahve falında pırasa yıkamak gördüyseniz:

  • Akşam saatleri ise, sabah saatlerinde olduğu gibi, halsizlik, ,isteksizlik, kararsızlık veya dalgınlık türünde ruh halleri veya ortamlar ön plana çıkabilir.

Kahve falında pırasa yıkamak iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, düşmanlıkların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında çürük pırasa görmek çok güzel günler ile karşılaşacağına, çok büyük paralar kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında pişmiş pırasa yemek maddi zarar edeceğine, çok büyük özgüven kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pırasa yemek devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına alamet eder.

Kahve falında çiğ pırasa yemek uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında yeşil pırasa görmek onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına delalet eder.

Kahve falında pırasa dikmek kimseye minnet etmeyeceğine, zengin olunacağına inanılır.

Kahve falında taze pırasa görmek kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir