AnaSayfa / Genel / Kahve falında pırasa kesmek

Kahve falında pırasa kesmek

Kahve falında pırasa kesmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, ne yapacağına karar veremeyeceğine, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına inanılır.

Kahve falında pırasa kesmek gördüyseniz:

  • Akrabalarınıza veya aileniz kadar yakın kişilere destek olmanız ya da yardım etmeniz gerekebilir.

Kahve falında pırasa kesmek lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çürük pırasa görmek karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına işaret eder.

Kahve falında pırasa yemek belki ölümler görüleceğine, başarılı çalışmalara ortak olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taze pırasa görmek falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bahçeden pırasa toplamak konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, her işinde hayırla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pırasa diktiğini görmek sıkıntıların sona ereceğine, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında pırasa satmak evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pırasa satın almak yeni bir hayat kurulacağına, evdeki nimetin çoğalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir