AnaSayfa / Genel / Kahve falında pırasa toplamak

Kahve falında pırasa toplamak

Kahve falında pırasa toplamak yardımcı olmayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, mutlu bir insan olunacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine inanılır.

Kahve falında pırasa toplamak gördüyseniz:

  • Beklenmedik şeyler yapmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında pırasa topladığını görmek karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine inanılır.

Kahve falında pırasa toplamak beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine işarettir.

Kahve falında bahçeden pırasa toplamak iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine yorulur.

Kahve falında pırasalı börek görmek ağız tadının yerinde kalacağına, kızı olanların da gelin edeceğine alamet eder.

Kahve falında pırasa görmek mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pırasa koparmak her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine işarettir.

Kahve falında çürük pırasa görmek bazı maddi problemler yaşayacağınıza, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına delalet eder.

Kahve falında pırasa diktiğini görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, kazancın yarı yarıya artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir