AnaSayfa / Genel / Kahve falında pırasa topladığını görmek

Kahve falında pırasa topladığını görmek

Kahve falında pırasa topladığını görmek düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, herkesin önünde olacağına, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında pırasa topladığını gördüyseniz:

  • Mümkünse ertelemekte yarar var.

Kahve falında bahçeden pırasa toplamak adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına yorulur.

Kahve falında pırasa toplamak manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında pırasa topladığını görmek sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine yorulur.

Kahve falında pırasalı börek görmek dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında pırasa yemeği görmek aile hayatındaki muhabbetin artacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında zeytinyağlı pırasa görmek kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pırasa dikmek kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında pırasa ekmek böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir