AnaSayfa / Genel / Kahve falında zeytinyağı şişesi görmek

Kahve falında zeytinyağı şişesi görmek

Kahve falında zeytinyağı şişesi görmek yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında zeytinyağı şişesi gördüyseniz:

  • Sadece öğleden sonramodumuz bir miktar düşebilir.

Kahve falında zeytinyağı şişesi görmek yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında şişeye zeytinyağı doldurmak ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına yorulur.

Kahve falında şişede zeytinyağı görmek kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zeytinyağı sabunu görmek dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine işarettir.

Kahve falında zeytinyağında yüzmek özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, umutlarını yitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinden zeytinyağı almak yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saf zeytinyağı görmek şansın kaçacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında saça zeytinyağı sürmek büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir