AnaSayfa / Genel / Kahve falında şişeye zeytinyağı doldurmak

Kahve falında şişeye zeytinyağı doldurmak

Kahve falında şişeye zeytinyağı doldurmak daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına alamet eder.

Kahve falında şişeye zeytinyağı doldurmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızdaki kişiler iş hayatınıza engel oluyor olabilir.

Kahve falında şişeye zeytinyağı doldurmak her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şişede zeytinyağı görmek Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zeytinyağı şişesi görmek işsiz ve ekmeksiz kalacağına, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına işaret eder.

Kahve falında zeytinyağı doldurmak kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zeytinyağı satın almak parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine tabir olunur.

Kahve falında hakiki zeytinyağı görmek sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine inanılır.

Kahve falında zeytinyağının döküldüğünü görmek hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında birinden zeytinyağı almak ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir