AnaSayfa / Genel / Kahve falında zeytinyağı sabunu görmek

Kahve falında zeytinyağı sabunu görmek

Kahve falında zeytinyağı sabunu görmek gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, büyük bir saygınlık kazanacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, insanlardan takdir toplayacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zeytinyağı sabunu gördüyseniz:

  • Fırsatları değerlendirmekte tereddütünüz olmamalıdır.

Kahve falında zeytinyağı sabunu görmek sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, çaresiz ve çözümsüz kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zeytinyağı döküldüğünü görmek bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kafaya zeytinyağı sürmek kötü günler yaşayacağına, hayallerin gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında tenekede zeytinyağı görmek geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçına zeytinyağı sürmek attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında zeytinyağında yüzmek adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında zeytinyağı doldurmak hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına rivayet eder.

Kahve falında zeytinyağının döküldüğünü görmek kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, başarılı çalışmalara imza atacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir