AnaSayfa / Genel / Kahve falında saça zeytinyağı sürmek

Kahve falında saça zeytinyağı sürmek

Kahve falında saça zeytinyağı sürmek atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, aldığı borçların katbekat artacağına, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, fal sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saça zeytinyağı sürmek gördüyseniz:

  • Bazılarınıza yol görünüyor.

Kahve falında saça zeytinyağı sürmek iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçına zeytinyağı sürmek dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüze zeytinyağı sürmek çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına delalettir.

Kahve falında kafaya zeytinyağı sürmek kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzüne zeytinyağı sürmek çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinden zeytinyağı almak bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına işaret eder.

Kahve falında birine zeytinyağı vermek harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına, tecrübe sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında zeytinyağına ekmek banmak kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, rızkının artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir