AnaSayfa / Genel / Kahve falında zeytinyağında yüzmek

Kahve falında zeytinyağında yüzmek

Kahve falında zeytinyağında yüzmek bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, sonucun kendisi için çok iyi olacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına delalettir.

Kahve falında zeytinyağında yüzmek gördüyseniz:

  • Hoşlanmadığınız bir şey hakkında fikir beyan etmemek veya ölçülü konuşmak için çok çaba sarf edebilirsiniz.

Kahve falında zeytinyağında yüzmek uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında hakiki zeytinyağı görmek sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında zeytinyağı döktüğünü görmek verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zeytinyağı verdiğini görmek kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine işaret eder.

Kahve falında zeytinyağı tenekesi görmek geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine delalettir.

Kahve falında zeytinyağı yediğini görmek kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine inanılır.

Kahve falında şişeye zeytinyağı doldurmak kişinin başına kötü bir olay geleceğine, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saça zeytinyağı sürmek ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir