AnaSayfa / Genel / Kahve falında şişede zeytinyağı görmek

Kahve falında şişede zeytinyağı görmek

Kahve falında şişede zeytinyağı görmek aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, verimin kaçacağına, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, bir sebeple falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına inanılır.

Kahve falında şişede zeytinyağı gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kimseler yüzünden üzülebilirsiniz.

Kahve falında zeytinyağı şişesi görmek hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şişede zeytinyağı görmek iyi geçiminin biteceğine, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına yorulur.

Kahve falında şişeye zeytinyağı doldurmak elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine rivayet eder.

Kahve falında zeytinyağı almak hedeflerin gerçekleşeceğine, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında zeytinyağı içmek yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında zeytin zeytinyağı görmek umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında zeytinyağı taşımak yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına rivayet eder.

Kahve falında zeytinyağı yediğini görmek büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir