AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden zeytinyağı almak

Kahve falında birinden zeytinyağı almak

Kahve falında birinden zeytinyağı almak iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, isteklerinin erteleneceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden zeytinyağı almak gördüyseniz:

  • Bilgi toplamaya çalışmalısınız.

Kahve falında yüze zeytinyağı sürmek göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine tabir olunur.

Kahve falında zeytinyağı taşımak sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine inanılır.

Kahve falında zeytinyağı almak elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zeytinyağına ekmek banmak el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zeytinyağı doldurmak sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine yorulur.

Kahve falında zeytinyağı yediğini görmek girdiği işlerde zorluk çekeceğine, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına tabir olunur.

Kahve falında hakiki zeytinyağı görmek istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında birinden zeytinyağı almak büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiklerinin hep yanında olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir