AnaSayfa / Genel / Kahve falında zeytin tenekesi görmek

Kahve falında zeytin tenekesi görmek

Kahve falında zeytin tenekesi görmek sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, kazancında da artış meydana geleceğine, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, evde dinlenmek zorunda olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zeytin tenekesi gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermekten ya da ani hareketlerden kaçının.

Kahve falında zeytinyağ tenekesi görmek bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine inanılır.

Kahve falında zeytin tenekesi görmek külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, hem birincilik hem de kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir teneke zeytin görmek ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine işarettir.

Kahve falında bir teneke peynir görmek asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına işaret eder.

Kahve falında tenekede peynir görmek çok kötü durumlara düşeceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında tenekede zeytinyağı görmek yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, dualarının kabul olacağına rivayet eder.

Kahve falında boş yağ tenekesi görmek elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında teneke çalmak sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir