AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir teneke yağ görmek

Kahve falında bir teneke yağ görmek

Kahve falında bir teneke yağ görmek başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, şifaya ve çarelere kavuşacağına, kendini tutamayıp şeytana uyacağına, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, geri plana düşeceğine, özellikle para konusunda şansının açılacağına alamet eder.

Kahve falında bir teneke yağ gördüyseniz:

  • Güvenlik başlığı altında öne çıkan konular olursa hassasiyetle yaklaşılması gerekiyor.

Kahve falında yağ tenekesi görmek hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında teneke sıvı yağ görmek dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına inanılır.

Kahve falında teneke yağ görmek kötülüklerden uzak kalacağına, amaçlarını yerine getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boş yağ tenekesi görmek yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında yağ tenekesi taşımak hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına işarettir.

Kahve falında bir teneke yağ görmek işinde de hep başarılı olacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında tenekede peynir görmek her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem falı kapatan kişinin kendisini toparlayamayacağına, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına yorulur.

Kahve falında teneke soba görmek büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir