AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir teneke zeytin görmek

Kahve falında bir teneke zeytin görmek

Kahve falında bir teneke zeytin görmek onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine tabir olunur.

Kahve falında bir teneke zeytin gördüyseniz:

  • İletişim zor akıyor ya da iletişimsel sorunlar yaşanabilir.

Kahve falında zeytin tenekesi görmek girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına delalet eder.

Kahve falında bir teneke zeytin görmek hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında zeytinyağ tenekesi görmek yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında yarım teneke altın görmek kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, mekân değiştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında teneke görmek geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına inanılır.

Kahve falında tenekede peynir görmek işlerinin istediği gibi olacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında teneke peynir görmek kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir teneke peynir görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir