AnaSayfa / Genel / Kahve falında teneke yağ görmek

Kahve falında teneke yağ görmek

Kahve falında teneke yağ görmek kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, falı kapatan kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, mutluluğunun da artacağına rivayet eder.

Kahve falında teneke yağ gördüyseniz:

  • Şimdilik ortada gözle görülür, elle tutulur bir şey olmamasına rağmen sadece sizde ümit uyandıran, geleceğe güvenerek bakmanıza sebep olabilecek bazı gelişmeler olabilir.

Kahve falında teneke sıvı yağ görmek kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, sevinçli haberler geleceğine işaret eder.

Kahve falında boş yağ tenekesi görmek çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir teneke yağ görmek onları tebrik edeceğine, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında teneke yağ görmek yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine işarettir.

Kahve falında yağ tenekesi görmek çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yağ tenekesi taşımak yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, bereketinin artacağına delalettir.

Kahve falında yarım teneke altın görmek kendisine şifa olacağına, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tenekede peynir görmek üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, esenlik, huzur ve saadet bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir