AnaSayfa / Genel / Kahve falında zeytinli poğaça görmek

Kahve falında zeytinli poğaça görmek

Kahve falında zeytinli poğaça görmek sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, helal ekmek yeneceğine, planların aksayacağına da tabir edilen fal, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, yaklaşan güzel günlere, toplum içindeki yerin değerleneceğine rivayet eder.

Kahve falında zeytinli poğaça gördüyseniz:

  • Gelirinizde artış olabilir.

Kahve falında zeytinli poğaça yemek yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında zeytinli poğaça görmek daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına işaret eder.

Kahve falında yanmış poğaça görmek halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, çirkin bir iş yapmaya delalet eder.

Kahve falında ekmek poğaça görmek çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, başarılı olundukça özgüvenin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mayalı poğaça görmek fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına işarettir.

Kahve falında poğaça satın almak iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yanık poğaça görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birine poğaça vermek ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir