AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanık poğaça görmek

Kahve falında yanık poğaça görmek

Kahve falında yanık poğaça görmek maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine inanılır.

Kahve falında yanık poğaça gördüyseniz:

  • İş birliklerinizi zor durumda bırakabilecek şeyle söz konusu olabilir.

Kahve falında yanık poğaça görmek aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kete poğaça görmek çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, mevki kazanacağına alamet eder.

Kahve falında cevizli poğaça görmek çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında peynirli poğaça görmek çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine delalet eder.

Kahve falında simit poğaça görmek uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kıymalı poğaça görmek hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında poğaça yaptığını görmek eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere rivayet etmektedir.

Kahve falında ekmek poğaça görmek çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir