AnaSayfa / Genel / Kahve falında poğaça satın almak

Kahve falında poğaça satın almak

Kahve falında poğaça satın almak çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, zorlukların ve kavgaların biteceğine, evliyse çocuk sahibi olacağına, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında poğaça satın almak gördüyseniz:

  • Denemeniz durumunda fark yaratabilirsiniz.

Kahve falında poğaça satın almak kolay yoldan gelir elde edeceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Kahve falında zeytinli poğaça yemek başarılı işlere imza atılacağına, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine yorulur.

Kahve falında patatesli poğaça görmek bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, hayır getirecek bir konuda çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında poğaça vermek bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında peynirli poğaça yemek arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına inanılır.

Kahve falında sıcak poğaça görmek günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına işaret eder.

Kahve falında pasta poğaça görmek daima secde ve şükür edeceğine, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına işaret eder.

Kahve falında poğaça yapmak gönlünce bir hayata kavuşacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir