AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek poğaça görmek

Kahve falında ekmek poğaça görmek

Kahve falında ekmek poğaça görmek şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, idealist davranacağına, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine işaret eder.

Kahve falında ekmek poğaça gördüyseniz:

  • Ümit verici gelişmeler olmasına rağmen sizi tam olarak tatmin edecek neticeler alabilmeniz şimdilik zor olabilir.

Kahve falında ekmek poğaça görmek rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında bir sürü poğaça görmek birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında poğaça yemek haneden birinin ayrılacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında simit poğaça görmek küslüklerin biteceğine, kalp kıracağına inanılır.

Kahve falında sıcak poğaça yemek aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına işarettir.

Kahve falında pasta poğaça görmek sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında açma poğaça yemek yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sıcak poğaça görmek ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir