AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine poğaça vermek

Kahve falında birine poğaça vermek

Kahve falında birine poğaça vermek kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, borçların ödeneceğine, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, sıkıntılı günler geçireceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine poğaça vermek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiler için güzel şeyler yapma ihtimaliniz varsa, kendinizi tutmamalı veya uzlaşılması gereken konularda ödünler vermemelisiniz.

Kahve falında poğaça yediğini görmek planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında kete poğaça görmek elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına yorulur.

Kahve falında sıcak poğaça görmek eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında simit poğaça görmek korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kek poğaça görmek tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında poğaça pişirdiğini görmek anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında poğaça yapmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına işaret eder.

Kahve falında pişmiş poğaça görmek atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir