AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanmış poğaça görmek

Kahve falında yanmış poğaça görmek

Kahve falında yanmış poğaça görmek kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına, yakında işlerinin aksayacağına, bazı konularda konuşulacağına, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında yanmış poğaça gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgiler uzun vadede çok önemli olabilir.

Kahve falında yanmış poğaça görmek kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında poğaça yemek gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pişmiş poğaça görmek malının ve aşının da çoğalacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında poğaça görmek aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında poğaça satmak iyilik görüleceğine, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında poğaça satın almak birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında poğaça yapmak kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında poğaça simit görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir