AnaSayfa / Genel / Kahve falında zeytin sıkmak

Kahve falında zeytin sıkmak

Kahve falında zeytin sıkmak hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, bilmek istediklerini öğreneceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zeytin sıkmak gördüyseniz:

  • Daha fazla sosyalleşmeli, yeni kişilerle tanışmalı, daha önce denemediğiniz şeyler denemelisiniz.

Kahve falında zeytin sıkmak sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında zeytine limon sıkmak sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında silahla sıkmak güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine alamet eder.

Kahve falında yılanın kafasını sıkmak kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığı birinin boğazını sıkmak yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına delalettir.

Kahve falında cumhurbaşkanının elini sıkmak kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalça sıkmak kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında nar suyu sıkmak hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir