AnaSayfa / Genel / Kahve falında cumhurbaşkanının elini sıkmak

Kahve falında cumhurbaşkanının elini sıkmak

Kahve falında cumhurbaşkanının elini sıkmak mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, ruhani önderlik yapacağına işarettir.

Kahve falında cumhurbaşkanının elini sıkmak gördüyseniz:

  • Toplum içindeki saygınlığınızda önemli bir artış olabilir.

Kahve falında cumhurbaşkanının elini sıkmak güzel bir ilişkiye başlanacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cumhurbaşkanının elini öpmek eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cumhurbaşkanı elini öpmek tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölünün elini sıkmak maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkeğin elini sıkmak refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğinin elini sıkmak falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elini sıkmak yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine rivayet eder.

Kahve falında devlet adamının elini sıkmak gittiği yolda muvaffak olacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir