AnaSayfa / Genel / Kahve falında zeytin kusmak

Kahve falında zeytin kusmak

Kahve falında zeytin kusmak kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, eskisinden de iyi olacağına, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine delalet eder.

Kahve falında zeytin kusmak gördüyseniz:

  • Kaybettiğiniz sandığınız bir anda moralinizi tekrar yakalayıp durumu kurtarmanız olasıdır.İş konusunda çevrenizdeki kişiler tarafından yanlız bırakılabilir, tüm işi üstlenmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında zeytin kusmak işlerinin bollaşacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

Kahve falında peynir kusmak dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına rivayet eder.

Kahve falında buğday kusmak işe giren herkesin kalkınacağına, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında avuç avuç kusmak yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işaret eder.

Kahve falında bezelye kusmak mutlu bir beraberlik yaşayacağına, prestij kazanacağına işaret eder.

Kahve falında su gibi kusmak kaybetmeyi göze alamayacağına, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında siyah siyah kusmak önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, rızkın gittikçe azalacağına rivayet eder.

Kahve falında yengeç kusmak borçların artacağına, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir