AnaSayfa / Genel / Kahve falında avuç avuç kusmak

Kahve falında avuç avuç kusmak

Kahve falında avuç avuç kusmak gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında avuç avuç kusmak gördüyseniz:

  • Farklı şekilde hissedebileceğiniz anlamda şanslar söz konusu olabilir.

Kahve falında avuç içine kusmak büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına delalet eder.

Kahve falında avucuna kusmak sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında avuç avuç kusmak aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına alamet eder.

Kahve falında avuç dolusu kusmak ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında sol avuç içi görmek işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, çoluk çocuğa karışacağına rivayet eder.

Kahve falında avuçlarını görmek iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine delalet eder.

Kahve falında avucun içinde kan görmek endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinin avuç içini öpmek rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir